13. december

13. december bjørn wiinblad 7b

Kähler møder Bjørn Wiinblad i julekalenderen den 13. december. Endnu en gang har jeg fundet mos, kogler, lærkekviste og husløg frem. Det kan vist ikke fornægtes længere at være de materialer jeg har forgrebet mig på i år.

Jeg vil ikke skrive så meget i dag, men lade billederne tale for sig selv. Lade dem vise, hvordan det ellers gamle Bjørn Wiinblad keramik kan få et frisk og moderne look. Tror mange har en del af dette ældre Bjørn Wiinblad i skabene, ellers prøv at kig ved farmor eller mormor næste gang du besøger dem ;).

13. december bjørn wiinblad 7c

Nogle har måske bemærket, at indlæggene er kommet med stor tidsmæssigt præcition de sidste dage! Tror godt jeg nu kan afslører, at jeg ikke har siddet på min pind på Mors. Jeg går i øjeblikket rundt i London og forhåbenlig samler en masse gode ideer og billederne til de kommende juleindlæg. Allerede i morgen aften håber jeg at vise jer de første billeder fra turen. Forsat god søndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *