14. december

14. december - Columbia Road Blomster Marked 1

På vej hjem fra London sidder jeg i flyet og tænker på, hvad jeg vil vise jer på bloggen i dag d. 14. december. Med hjem fra London har jeg en masser af billeder og nye ideer til bloggens julekalender.

14. december - Columbia Road Blomster Marked 2

Valget er faldet på mit besøg Columbia Road Blomster Marked fra i går. Columbia Road Blomster Marked er et lille hyggeligt blomstermarked placeret i et hipt kvarter med masser små unikabutikker ud til Columbia Road, hvor marked afholdes hver søndag.

_MG_5068

Julen lader sig ej for nægte her på markedet, men selvom juletemaet er dominerende har der enkle steder sneget sig lidt tuplipanløg og andet godt ind. På markedet kunne man købe rigtige juletræer…. Altså rigtig træer og ikke disse plastiskjuletræer, som det meste af London ellers virker til at være så begejstret for. De var dog knap så smukke, som vores egne “fæld selv træer” her i Danmark, hvis man skulle spørge mig ;).

Det var tydeligt, hvilke blomster/grønt som er smarte og meget brugt i juledekorationen i London dette år. Nogle af tingene, har jeg set på andre danske blogs, men desværre ikke i mine lokale blomster- og planterhandlere endnu.

14. december - Columbia Road Blomster Marked 5

Jeg var helt vild med de Virginske vinterbær med de smukke røde bær, eukalyptusen med dens ranglende grene og støvede grønne farve og amaryllisen med de store flotte blomsterhoveder.

14. december - Columbia Road Blomster Marked 6

Jeg håber at kunne overtale en af mine lokale blomster handler til ar få disse “most have things” hjem her op til jul. Særligt vil jeg rigtig gerne have finger i nogle af de smukke Viginske vinterbærgrene. Jeg overvejede sågar et øjeblik, om det mon var muligt at have dem med hjem i håndbagagen, men lod fornuftig nok hurtig den tanke flyve igen.

14. december - Columbia Road Blomster Marked 7

Så får i ikke mere for denne gang, ses igen i morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *