15. december

15. december - Carnaby julebelysning 1

Bag lågen den 15. december gemmer sig et lille indlæg om julebelysning i Carnaby Street i London, hvor julebelysningen er væsentlig andreledes end jeg tidligere har set.

Besøget i Carnaby Street har fået mig til at sætte spørgsmålstegn ved mit forhold til og defination af hyggeligt og pænt julebelysning.

15. december - Carnaby julebelysning 4

Havde du spurgt mig inden jeg tog til London, havde jeg hvert fald ikke sagt at pink bling bling julebelysning var i min smag, men i denne kontekst synes jeg faktisk at det fungerer. I virkeligheden mere end bare fungerer -Jeg synes det er genialt.

De store stjerner og kugler er kun instalationer, der belyses af spotlys. Der er ingen lys eller lyskæder på dem. Alt pink i udsmukningen er store pinke palietter, som reflekter spotbelysningen og lyser således ikke selv.

15. december - Carnaby julebelysning 8

Hvad synes du? Er det for meget? Eller er det både hyggeligt og smart til shoppinggaden ?

Comments are closed.