17. december

17. december juleophæng 6

I julekalenderen d. 17. december har jeg fundet saks og papir frem og gjort klar til at folde. I dag folder vi juleophæng. Ophængene kan laves i store såvel som små størrelser og derved være et selvstændigt juleophæng eller bruges som små juleophæng på dekorationer eller f.eks. juletræet.

Mine juleophæng har jeg lavet i lidt varierende størelse, men primært ud fra 2 stykker A5 papir(1 stykke A4). Jeg har valgt at bruge dem som en del af en udsmykning med flere forskellige ophæng.

17. december juleophæng 1

Jeg har hængt juleophængene op på en gren i et af vores store vinduer i min stue. Sammen med ophængende har jeg blandt andet hængt julestjerner og julekugler. På billedet nedenunder ses de to ophæng, der er lavet videoguide til.

 

Materialeliste – Juleophæng nr.1: 1 stykke A4 papir, saks, lim, nål, og tråd.

 

Materialelisete – Juleophæng nr. 2: 1 stykke A4 papir, saks, nål, og tråd.

 

Følg videoguiden ovenfor. Begge ophæng er bygget op omkring samme foldeprincip som juletræet, så hvis du allerede har foldet juletræet, har du allerede lært største delen af foldetekniken. God julehygge til jer alle der ude.

4 Comments on 17. december

 1. Phie
  december 17, 2015 at 20:49 (4 år ago)

  Ihh hvor er de fine. Det ser rigtig hyggeligt – glæder mig til at se dem live 😊

  Svar
  • Karina Kobæk
   december 17, 2015 at 22:07 (4 år ago)

   Glæder mig også til at vise frem 🙂

   Svar
 2. Vanessa
  december 21, 2015 at 21:21 (4 år ago)

  Hvilken type papir anbefaler du? Hvor har du købt papir?

  Svar
  • Karina Kobæk
   december 22, 2015 at 15:40 (4 år ago)

   Du kan bruge det meste. Det er næsten kun fantasien, som sætter begrænsningen. Jeg har brugt de rester jeg nu havde i skabet og sider fra en gammel bog. Det er min vurdering, at papiret dog ikke må være for tykt eller for tyndt. Det papir som jeg har brugt tror jeg er ca. 80-100 gram papir (alm. printer papir er som regel 80 g.).

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *