18. december

18. december julepynt 1

Bag julekalenderens låge den 18. december gemmer sig billeder af julepynt fra London. Jeg har fundet de billeder frem af det julepynt og de juleopstillinger som jeg bedst kan lide.

Jeg har valgt billeder af det mere “klassiske” pynt i de mere traditionelle julefarver. London havde ellers store mængde af julepynt i alle mulige farver, særligt lyserødt og pink virkede til at være et hit.

18. december julepynt 5

Rigtig meget pynt i London var belagt med glitter og palietter, hvilket jeg personligt synes der kan blive lidt for meget nogle gange.

Både butikkerne Harrods og Liberty havde store juleafdelinger, hvor der blev solgt rigtig meget forskelligt julepynt, men det pynt jeg bedst kunne lide fandt jeg primært i de små unika butikker ud til Columbia Road.

Nogle har måske opdaget, at jeg i går lavede en Facebookside til bloggen… Jeg har overvejet det nogen tid, men efter lidt opfordring og et meget stigende antal læsere her i december måned er det blevet til virkelighed. Giv Min Side Et LIKE og jeg vil blive virkelige glad. Det eneste du skal gøre er at trykke på Facebook ikon’et som er i højre side.

Rigtig god weekend til jer alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *