23. december

23. december servietter 12

Nu er juleaften lige rundt om hjørnet og derfor folder jeg i dag servietter til juleaften og kigger lidt nærmere på et særligt juletræ.

23. december servietter 2

Har du ikke købt juletræet endnu og skulle du lægge inde med et overskudslager af trækælke er her lige løsningen til dig ;). Jeg så dette unikke juletræ i London. Jeg synes det er skønt. En dejlig og anderledes måde at lave et juletræ på i den urbane kontekst.

Det var et lille side spring tilbage til servietterne. Jeg har lavet serviettter til julebordet til juleaften. Jeg er forsat i tvivl om, hvilken af disse to jeg vil bruge. Så i får en videoguide til begge, så kan i selv vælge.

Videoguide til hjerteservietter:

 

Videoguide til juletræsservietter:

 

Materiale: Servietter, godt humør og lidt tålmodighed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *