24. december

24. december juleaften 11

I dag åbnes den sidste låge i julekalenderen. Jeg har været en lille tur rundt i huset og tage billeder. Det røde har gjort sit indtog i mit hjem, hvilket har gjort hjemmet særligt julet her til juleaften.

Jeg bruger for det meste kun rødt sidst i december, da jeg synes det kan blive lidt for meget at kigge på i hele december.

24. december juleaften 9

Min dejlige familie her lige været her til frokost og vi er nu klar til at holde juleaften sammen med min søde svigerfamilie.

Jeg vil ikke skrive mere for i dag, men lade billederne tale for sig selv. Rigtig glæde glæde jul til jer alle. Nu vil jeg holde juleferie fra bloggen indtil efter nytår….. med mindre jeg kommer til at savne jer for meget :).

Hvis du ikke allerede har givet bloggens facebookside et LIKE, kan du stadig når det. Vi ses i det nye år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *