Fru Pedersens have i juli

frupedersenshave skiltPå besøg hos mesteren i havens stilleben… Så ved mange nok godt, hvem jeg har lagt vejen forbi. Det er selvfølelig Fru Pedersen og hendes have nær Vemb. En dejlig have ude vest på, hvor man ellers ville tro, at det meste ville blæse væk.

Fru Pedersens have 1Midt imellem de sandede marker, hvor de store træer skaber et læfuldt og frodigt sted, har Fru Pedersen sin dejlig oase.

Fru Pedersens haveAt komme fra markvejen og ind i haven, er ligesom at træde ind i en ny verden.

Fru Pedersens have 7Beskyttet for den hårde og til tider barske vind fra vest, ligger den frodige have og skaber et roligt og afslappende miljø.

Fru Pedersens have 10Fru Pedersen gør haven levende og beboet med sine stillebner. Man mærker, at her bor mennesker. Mennesker med kærlig til haven og livet i den.

Fru Pedersens have 12Fru Pedersens have 6Spejlbassinet reflekterer omgivelserne omkring og skaber et vindue til himlen. Jeg er helt vild med spejlbassinet og da jeg sad og kiggede billederne igennem fra besøget, skulle man næsten tro, at jeg ikke have været andre steder i haven.

Nu håber jeg bare på, at jeg kan overbevise min søde mand om, at sådan et bassin er en “must have thing”….  for det bliver jo nok ham, som kommer til at stå for produktionen :).

Fru Pedersens have 13

Jeg havde en rigtig hyggelig og dejlig eftermiddag med familien. Et besøg i Fru Pedersens have kan klart anbefales, så pak bilen og tag familien med vest på. Du finder oplysninger om havens åbningstider på Frupedersenshave.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *