Jesperhus – Når havedrømme får vokseværk

Jesperhus -Når havedrømme får vokseværkNår man i dag vandre rundt i Jesperhus Blomsterpark, er det næppe de fleste, der er klar over at hele herligheden startede med etablering af en privat have. En have som så mange andre skabt på baggrund af haveglæde og havedrømme. Havedrømme kan få vokseværk og de slutter ikke nødvendigvis samme sted som hvor de startede, det er Jesperhus et rigtig godt eksempel på.

Jesperhus Blomsterpark er i dag Norderopas største blomsterpark og udover parken er der et stort tilhørende ferieresort med blandt andet campingplads, hytter, badeland og legeland.

Her i huset er sæsonkortet obligatorisk indhold i pungen og parken bliver kærkommen besøgt af store som små.

Jesperhus -Når havedrømme får vokseværk 2Jeg er meget betaget af dette store vandfaldssystem i parken. Lyden, den overordnede opbygning og plantevalget er enestående og størrelsen forbløffende.

Jesperhus -Når havedrømme får vokseværk 3På min færden langs anlægget glemmer jeg alt om, at et minut tidligere stod jeg i krokodillerraceren, hvor vandsprøjt og børnelatter dominerede. Anlægget emmer af ro og fredlighed.

Jesperhus -Når havedrømme får vokseværk 4Jeg kan virkelige godt lide plantevalget omkring vandanlægget og er betaget af de store bregner og kæmpe hostaer, der i øjeblikket står i blomst.

Jesperhus -Når havedrømme får vokseværk 6

Skulle du have fået lyst til en tur i Jesperhus blomsterpark kan du finde oplysningerne om åbningstider m.m. på Jesperhus.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *