Kantareller til frokosten

Kantareller til frokostenEn løbetur i skoven kan bringe andet end frisk luft og motion. På min tur i lørdags var jeg så heldig at komme forbi skovens guld. Der, i skoven bunden, var de fineste gyldnede kantareller klar til at komme med hjem til frokost.

Et lille smut ud i haven efter et par purer, timian, lidt bredbladet persille og hovedingredienserne til en luksus frokost var i hus.

Ingredienser:

Kantareller, purer, timian, bredbladet persille, smør, fløde, salt og peber.

Først sauterede jeg purer og timian i smør på panden, derefter tilsatte jeg kantarellerne. De største kantreller delte jeg ved rive dem i mindre stykker. Herefter blev lidt fløde tilsat sammen med persille og da fløden var kogt ind, smagte jeg til med salt og peber. De stegte kantareller serverede jeg på ristet brød.

Kantareller til frokosten 4Hmmn rigtig mums oven på en løbetur :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *