Pelargonier i mange varianter

Pelargonier 1Pelargonier var de første blomster til at flytte ind i min have og blev indkøbt til nogle krukker på terrassen. Jeg købte dem fordi jeg synes de var flotte  -ganske uvidende om deres navn eller egenskaber.

Pelargonier 5

Jeg mindes, at min mor grinte lidt af mig!! Hvad havde jeg tænkt mig, at stille op med dem til vinter? Hmn….. vinter?. Ja de kunne altså ikke overvinter udenfor var beskeden!

Pelargonier 2Pelargonier 2Nu koster de jo ikke en formue, så det var jo næppe en katestrofe. Da vinter kom klippede jeg dem godt ned, stilledede dem ud i min kælder foran vinduet og håbede på det bedste.

Pelargonie 8

Det er nok ikke den mest optimale opbevaring, da kælderen er meget fugtig. De rådner alle lidt, men ingen er gået til endnu og de bliver større og større for hvert år.

Pelargonie 9Pelargonie 10

De fleste af mine pelargonier står i krukker udenfor, hvor den står mængde vand desværre har været lidt hård ved blomsterne. En lille opfordring til vejrguderne vil være; mere sol og varme Tak ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *