På besøg i Tante Grøns have

Tante Grøns have - Bænk I weekenden var jeg på en lille inspirations tur. Grunden til jeg siger lille er, at jeg er så heldig, at Tante Grøns Have ligge inden for få minutters kørsel og med åbenhave denne weekend, øjnede jeg en mulighed for at søge ny inspiration.

Tante Grøns have - 1

En vidunderlig perle gemt bag hækken i Flade, hvor man har kørt forbi så tit uden at vide, hvad der var gemt bag. Små tætte bede, med smalle stier imellem, hver med sine kvaliteter og unikke plantesammensætning. Små hyggekroge til en kop te og en mere åben “græseng” på skrænten bag. En danske have i engelsk cottage stil.

Tante Grøns have - Kig mod marken

Flere steder er der skabt kig ud på de omkring liggende marker som skabe en fin og homogen baggrund for haven.

Tante Grøns have - tulipanTulipanerne var flere steder på sit sidste og fyldte bedene med deres yndefulde forfald. Imellem var stauderne godt på vej med deres grønne løv og om en måned vil haven formentlig se helt anderledes ud og være endnu et besøg hver når Tante Grøn holder åbenhave igen d. 11 og 12 juli 2015. Se evt. mere på http://tantegrønshave.dk

 

4 Comments on På besøg i Tante Grøns have

 1. TANTE GRØN
  juni 4, 2015 at 11:02 (5 år ago)

  Halløjsa:-)

  En morsingbo med egen blog<3 Hvor dejligt. Stødte på dit navn i Countrylivs kommentatorboks og kunne genkende navnet fra en åben have artikel i den lokale verdenspresse. Synd vi ikke fik talt sammen.

  Tusind tak for alle de søde og gode ord og for link og omtale af gardenparty i juli.

  De grønneste hilsner fra Flade

  Svar
  • admin
   juni 4, 2015 at 14:47 (5 år ago)

   Bloggen er noget helt nyt og en tanke jeg har gået med noget tid, men først har fået gjort alvor nu.
   Glad for du kan lide indlægget om din flotte have. Måske vi for mulighed for en snak til juli, hvor jeg nok ikke kan lade være med at smutte forbi igen :).
   Mvh Karina Kobæk

   Svar
   • TANTE GRØN
    juni 4, 2015 at 21:47 (5 år ago)

    Hej igen.
    Det kunne da være rigtig hyggeligt, om du kommer igen til gardenparty i juli. Du skal være så hjertelig velkommen. Så må du lige komme hen og gribe fat i mig, så vi kan få en sludder.

    Kærlige hilsner fra Flade i et pragtfuldt vejr

    Svar
    • admin
     juni 5, 2015 at 15:57 (5 år ago)

     Lyder godt 🙂

     Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *