Tante Grøns sommerhave

Et smut forbi Flade og besøge Tante Grøns sommerhave er balsam for sjælen. Siden mit besøg i maj måned, har haven fået krop og fylde. Stauderne stor trives og rosenerne står i fuld flor. Efter havens vækster er vokset til har havenrummene fået karakter og blevet mere defineret.

Tante Grøns sommerhave - rum 2Allen står tydligt og leder blikket mod krukken for enden.

Tante Grøns sommerhave - rum Forunderligt er det! Fra denne vinkel er haven hovedsaglig hvid, men så snart blik drejes åbenbare sig langt flere nuancer.

Tante Grøns sommerhave - rum 4Tante Grøns sommerhave - blomstDenne symetriske blomster komposition fangede mit øje – hvor kan naturen være vidunderlig :).

 

Orange roser

Flere steder pryder Tante Grøn sin have med gul/orange roser. Jeg har egentlig aldrig rigtig brudt mig gul/orange roser, men må nu erkende at være blevet omvendt. De gul/orange roser i hendes have skaber smukke fokuspunkter og giver et flot modspil til det grønne løv.

Tante Grøns sommerhave - rum2I entrearealet bagved huset skaber de opstammede roser blikfang og modspil til den helt fantatiske hvide klatrerroser i baggrunden.

Tante Grøns sommerhave - roseDenne orange rose stod smukt samme med tagetiserne og blev yndefyldt komplementeret af det rustende stål i baggrund.

Tante Grøns sommerhave - rose 1Tante Grøns sommerhave - rum bHer skaber denne næsten fersken farvet roser en smuk baggrund til hyggepladsen og er det bærende element i dette haverummet.

Tante Grøns sommerhave - blomstUdvælgelsen af billeder har været særlig svært denne gang. Måske der kommer flere senere på året, til at løfte det grå vinterhumør med.

Læs eventuelt indlægget om mit første besøg i maj måned – På besøg i tante Grøns have.

2 Comments on Tante Grøns sommerhave

 1. TANTE GRØN
  juli 17, 2015 at 14:19 (5 år ago)

  Kære Karina.

  Mange tak fordi du endnu engang lagde vejen forbi Flade. Det var rigtig hyggeligt at få en havesnak med dig igen.

  Sikke et skønt indlæg, du har lavet fra besøget i bakkerne. Tusind tak for smukke billeder og søde ord. Det er så rart at få positiv feedback. Det giver fornyet energi, motivation og styrker arbejdsmoralen, når storm og kulde leger kispus med os.

  Mange har aversion mod orange i haven. Men jeg synes det er en glad og livsbekræftende farve. Blot det orange får sit eget rum og ikke totalt stjæler billedet fra de mindre opmærksomhedskrævende farver. Det bliver spændende, at se, om du nu har fået mod på, at lave et orange haverum deroppe med de gode udsigter.

  Jeg drømmer om andre haverum med de insisterende og højtråbende signalfarver. Men står hele tiden i dilemmaet, der handler om tid, energi og overskud kontra drømme, visioner og et hovede, med konstant havekreativt tankemylder. Det dilemma kender du sikkert selv.

  Hav en dejlig sommer og hyg dig i haven.

  Grønne hilsner fra det blå hus i haven i bakkerne

  Svar
 2. Karina Kobæk
  juli 20, 2015 at 8:46 (5 år ago)

  Slev tak for sidst.
  Jeg kender alt for godt, at hverken tiden eller overskuddet kan følge med havedrømmene og ideerne.
  Jeg har allerede 4 lidt størreprojekter på tegnebrættet, tror desværre ikke jeg når mere end et af dem i år.
  Men lidt hvert år bliver jo også til meget med tiden ;).

  Forsat god sommer i det blå hus i haven i bakkerne. Så håber vi på mere sol og mindre blæst i den sidste del ;).

  Mvh Karina Kobæk

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *