Tid til at dele….

Tid til at deleEfteråret er her, også selv om vejret har virket helt sommerligt her på det sidste. Efterår er tiden på året, hvor det er godt at få delt. Få delt de ting, som er blevet for store og flytte de ting, som skal have ny plads eller tiden til at grave op og dele med andre.

At købe planter til haven kan være en dyr fornøjelse, hvis alt skal købes. Derfor kan det være en god ide at alliere sig med venner, farmlie og bekendte, som er lige så havebegejstret som en selv.

Mange planter er lette at formere selv og nogle gange går det så godt, at man får alt for mange planter.

Tid til at dele 4Idag har jeg været ved at grave solbærbuske op. For 3 år siden tog jeg et dusin stiklinger af en gammel solbærbusk, som skulle fjernes. De fleste stiklinger blev til fine småplanter og da de skulle plantes ud i haven, nænnede jeg ikke at smide nogen ud. Nu må jeg erkende, at de fylder alt for meget og står alt for tæt!

Ja, sådan kan det jo går. Så op med ca. 8 stk og etablerer mere luft omkring de tilbageværende. Men så er det godt, at der er andre som mangler 😉

Otte solbærplanter ligger klar til afhentning af min søster i eftermiddag og oveni får hun 20 små hinbærplanter, som breder sig helt afsindigt i min have. Jordbærplanterne er til mig selv og skal bruges til et nyt projekt, som jeg håber at nå i foråret ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *